foodies’ kookschoolspecial 2

Heb je niet genoeg aan het lezen van recepten maar kijk je het liefst mee over de schouder van de kok wanneer je in de keuken staat? Je bent niet de enige. Recepten in foodies’ kookschool 2 worden daarom stap voor stap begeleid door verhelderende foto’s. Probeer bijvoorbeeld de coq au vin, de gnocchi met salieboter of de bavarois, want met deze special bij de hand wordt elk gerecht een succes.

stap voor stap

Elk recept is als een kleine minicursus, een kookschool van de chef-kok. De recepten worden duidelijk uitgelegd en voorzien van stap voor stap foto’s. We begeleiden je van de start in de keuken tot de laatste handeling.

Internationaal

Frans, Italiaans, Grieks of Iers, met de kookschoolrecepten uit deze special zet je lekkerste internationale gerechten op tafel. Met deze kookschoolspecial is zelfs de Beef wellington een eitje

Het beste uit foodies

De rubriek kookschool in foodies is een groot succes. Daarom is er nu deze kookschool uitgave! Speciaal voor jou hebben we de beste kookschoolrecepten uit foodies gebundeld.

Bestel hem snel!

 • ellie

  Omdat ik nog veel moet leren! Kan ik mijn man eens verrassen…..hij kookt uit de vrije hand fsntastisch voor mij!

 • Marloes

  Ik zou dit blad graag cadeau doen aan mijn schoonvader, die helemaal weg is van de kookschool!

 • Sanne

  Wil je deze uitgave graag ontvangen? Hij is te bestellen via onze webshop: http://shop.fnl.nl/koken/foodies/foodies-specials/foodies-kookschool.html

Abonneer je op foodies!

Laat onze overheerlijke recepten je iedere maand inspireren. Kies voor een abonnement op foodies!

Naar de webshop

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van aankomende uitgaves, speciale aanbiedingen & de laatste kooktips!

 •  *
  naam@bedrijf.nl