Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Cover voor Biefstukreepjes met grove mosterd

Biefstukreepjes met grove mosterd

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1 Maak de sperzieboontjes schoon en blancheer ze ca. 3 minuten. Snijd de biefstuk en de shiitakes in dunne reepjes. Verhit de olijfolie in een wok of grote bakpan en bak de biefstuk en shiitakes goudbruin. Pel en snipper de ui en voeg de ui toe aan het vlees.

  2. 2 Voeg op het laatst de sperzieboontjes en de grove mosterd toe. Breng het geheel op smaak met zout en peper. Serveer bijvoorbeeld met gekookte aardappels.

Per portie: 200 kcal | 6 g koolhydraten | 27 g eiwit | 7 g vet

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)