Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Cover voor Crostini met parmaham en peer

Crostini met parmaham en peer

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd het stokbrood in plakken en rooster ze. Schil de peren en snijd het vruchtvlees in blokjes. Bak de peren in 1 el olie. Bestrooi met de suiker en schenk er de azijn en 50 ml water overheen. Ris de blaadjes tijm van de takjes en strooi ze over de peer. Bak 3-5 minuten door. Breng op smaak met zout en peper.

  2. Beleg de crostini met de peertjes en de parmaham.

Per portie: 225 kcal | 33 g koolhydraten | 7 g eiwit | 7 g vet

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)