Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party

Pain perdu met abrikozen

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1 Maak de abrikozen schoon en halveer ze. Verwarm ze ca. 5 minuten in het sinaasappelsap. Voeg de abrikozenjam toe en kook het geheel in tot een siroop. Zet apart.

  2. 2 Verwijder de korst van het brood. Snijd het brood diagonaal doormidden.

  3. 3 Breng de melk op smaak met een snufje zout, de kaneel en de suiker. Klop er het ei doorheen. Doop het brood in het melkmengsel. Bak het daarna aan beide kanten goudbruin in 2 el boter. Serveer met de abrikozen en de yoghurt.

Per portie: 661 kcal | 85 g koolhydraten | 20 g eiwit | 27 g vet

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)