Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Salade met knoflookworstjes (cabanossi)

Salade met knoflookworstjes en oude kaas

Advertentie

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C / gas: stand 3). Snijd het stokbrood in langwerpige plakken en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bedruppel het brood met 2 el olijfolie en bestrooi met zout en peper. Plet het knoflookteentje en wrijf er het brood mee in. Bak de broodplakken ca. 10 minuten in de oven.

  2. Was de veldsla en laat hem goed uitlekken. Was de paprika’s en snijd ze in ringen. Snijd de augurken in plakjes. Was de munt en pluk de blaadjes van de takjes. Meng de veldsla met de paprika, de augurk, de munt, 2 el olijfolie en het citroensap. Breng op smaak met zout en peper.

  3. Verdeel de salade over borden en leg er de knoflookworstjes op. Schaaf de brokkelkaas eroverheen en serveer met het stokbrood.

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)