Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
steak tartare francois geurds

Steak tartare – François Geurds

  • Gemiddeld

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Altijd een succes: steak tartare. Deze keer de versie van topchef François Geurds, klaargemaakt op een Big Green Egg.

Bereiding

  1. Verwarm de Big Green Egg op 250°C. Rooster het vlees op het gietijzeren grillrooster heel kort op de Big Green Egg zodat het net even die flavor meepakt.

  2. Snijd het rauwe vlees brunoise (niet in de molen fijnhakken!) en meng het vlees naar smaak met wat zout, peper, tabasco, de eidooier, mosterd en worcestershire sauce.

  3. Serveer de steak tartare op een dun toastje.

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)