foodies december 2012: feest in de keuken!

Deze extra dikke kerstuitgave van foodies staat boordenvol feestinspiratie! Met 65 feestrecepten, een unieke kerstlunch met onze lezers en een bruisende reportage over Brussel. Ook kook je in dit nummer als een chef met Gordon Ramsey, maak je zelf het lekkerste amandelspijs en warm je december op met smaakmaker gember. Bovendien hebben we met sinterklaas en kerst leuke cadeautjes voor onze lezers. Bestel dit nummer dus snel.

Feest in de keuken!

Verlekkerd kijken naar de paté en croute, hertenmedaillons, zeeduivelmoten, varkensrollade en chocolademokkataart. Voor een gezellige, sfeervolle kerst met vrienden en familie zet je deze gerechten op tafel. Maar we hebben ook een bijzonder diner met kip, van kop tot staart! Of verras jezelf door te koken als een chef met Gordon Ramsey.

Chic en sfeervol Brussel

In dit nummer nemen we je mee naar Brussel! Een restaurant op elke hoek van de straat, toffe drinklokalen, de beste chocolatiers in town en streetfood op niveau. Al zou je willen: in Brussel kun je gewoonweg niet om lekker eten en drinken heen.

Het unieke pop-up foodiesrestaurant

Vanaf september schreven jullie je via Facebook enthousiast in voor het pop-up foodies restaurant. Eén dag in een fotostudio in Amsterdam, een kerstlunch, foodieskok Willem in de keuken, de redactie in de bediening en acht lezers die genieten. Een bijzondere reportage.

Deze uitgave is nu al te vinden in de webshop, dus bestel hem snel!

 • Herman

  52 feestrecepten? Er staat toch groot 65 op!
  Dat uitvullen van tekst op de site stoort me toch nog steeds enorm! Je krijgt er toch vreselijke regels door!
  Wel een schitterend blad trouwens! Chapeau!
  Gr Herman

 • Sanne

  Dag Herman,

  Je hebt helemaal gelijk, goed gezien. Ik heb het aangepast. Het uitvullen op de website zullen we hier onderling nog eens bespreken. Fijn om te horen dat ons blad in de smaak valt!

  Hartelijke groet,
  Sanne

Abonneer je op foodies!

Laat onze overheerlijke recepten je iedere maand inspireren. Kies voor een abonnement op foodies!

Naar de webshop

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van aankomende uitgaves, speciale aanbiedingen & de laatste kooktips!

 •  *
  naam@bedrijf.nl