Foodies Abo’s & Uitgaven

Als enthousiaste thuiskok mag je foodies niet missen. Neem nú een voordelig abonnement op dit culinaire magazine en krijg twaalf keer per jaar foodies in de bus. Eet smakelijk!

foodies losse nummers

Bestel een losse uitgave

Losse nummers

Foodies brengt je iedere maand de lekkerste recepten en de mooiste reportages. Heb je een uitgave gemist? In onze webshop kun je veel uitgaves nabestellen. Maak je foodies collectie vandaag nog compleet en bestel de ontbrekende nummers. Een losse uitgave is natuurlijk ook altijd leuk als bedankje voor de aardige buur of een goede vriend(in). Bestel foodies dus gemakkelijk en snel!

foodies abonnementen

Kies je abonnement

Abonnementen

Foodies verschijnt twaalf keer per jaar en om geen enkele uitgave te missen, is een abonnement de voordeligste keuze. Hét magazine voor de enthousiaste thuiskok ploft iedere maand net voor het weekend op je deurmat. Een prachtige inspiratiebron om datzelfde weekend nog een heerlijk gerecht op tafel te zetten óf om even weg te dromen op de bank door onze reportages. Onze speciale acties zorgen altijd voor een goede start van je abonnement!

foodies specials

Bestel een special

Specials

Foodies komt regelmatig met speciale uitgaven. Deze speciale uitgaven maakt de redactie van foodies vanuit hun passie voor specifieke onderwerpen. Zo schrijven en fotograferen zij complete werken vol over bijvoorbeeld chocolade en comfort food. Deze extra dikke magazines zijn de perfecte aanvulling op foodies, of leuk als verrassend cadeautje voor de echte liefhebber.

Abonneer je op foodies!

Laat onze overheerlijke recepten je iedere maand inspireren. Kies voor een abonnement op foodies!

Naar de webshop

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van aankomende uitgaves, speciale aanbiedingen & de laatste kooktips!

  •  *
    naam@bedrijf.nl