Foodies All day brunch
All day brunch
Cover all day brunch
Cover voor Vind jouw recept

Vind jouw recept

Nieuw deze week

Zalm-tandoori met zoete aardappel, tomaten & rode ui
Thema

Zalm recepten

glas en fles met oranje wijn
ingredient

Oranje wijn: wat is het en waarom wil iedereen het ineens drinken?

pizzadozen margherita
trend

Pizza margherita test: deze variant kun je beter laten liggen

bord met gerookte makreelsalade
trend

Dit is de enige duurzame gerookte makreel in het schap

airfryer voorverwarmen
Inspiratie

Dit kun je beter niét in de airfryer bereiden

Bucatini met paddenstoelen en worst
Weekmenu

Wat eten we vandaag? Weekmenu 21 t/m 27 april

groene asperges
kookschool

Asperges in de airfryer: do or don’t?

bord met wentelteefjes en zomerfruit
trend

Waarom een Britse brunch precies is wat je nu nodig hebt

verpakking en kommetje met mozzarella
kookschool

Van buffel tot bol: zo maak je mozzarella

kerstbrunch Foodies Friends
trend

Dit is de reden dat iedereen deze maand massaal gaat brunchen

Asperges met daar overheen ei, ham en botersaus. Daarnaast liggen twee partjes citroen.
ingredient

Haal alles uit het aspergeseizoen: recepten, tips & meer

chocolade kun je na de houdbaarheidsdatum nog eten
trend

Gratis chocoladereep scoren? Zo doe je dat!

sfeerbeeld van gedekte tafels
trend

Bij deze film eet je exact wat je op het scherm ziet (ja, echt!)

Laura bakery
kookboek

Thuisbakkers opgelet: dit basisbakboek mag je niet missen!

bord met plakken Parmigiano Reggiano
kookschool

Is Grana Padano Parmezaanse kaas? Zo zit het!

wat is daslook
kookschool

Dit is waarom je nú daslook wil gebruiken in de keuken

verschillende bakjes met gekleurde specerijen
kookschool

Waarom je nooit je kruiden bij de supermarkt moet kopen

sfeerbeeld van gedekte tafels
trend

WIN: 3x 2 kaarten voor Cinema Culinair

Keuringsdienst van Waarde vis
trend

Wat niemand je vertelt over ‘verse’ zalm in de supermarkt…

Marieke
kookschool

Dit zijn de lekkerste seizoensgroenten in april

Cover UPK + actie
trend

Waarom je de jubileumuitgave van Uit Paulines Keuken niet mag missen

soezen met gesmolten chocolade
Inspiratie

Chocoladeliefhebbers opgelet: deze recepten wil je niet missen

Gnocchi met tomaat, spinazie en mascarpone in een pan
trend

Dit zijn de meest gezochte recepten van maart

Traybake van rosevalaardappels, kikkererwten, radijs en winterpostelein.
Inspiratie

Foodies’ aardappelarchief: recepten van dé chef die alles weet van aardappels

Orzo met kabeljauw en chorizo uit de oven
Inspiratie

Orzo recepten: heerlijke gerechten uit één pan

groene koekjes op een schoteltje met matcha
trend

Waarom er elk jaar weer bizarre chocoladesmaken in de winkel liggen

Tortilla's met kip
Inspiratie

De ultieme chocolade-combinaties die je niet zag aankomen

Zoete-aardappelgnocchi met gorgonzola
Inspiratie

Pasta gorgonzola: 3x recepten met gnocchi

avocado snijden
kookschool

Avocado snijden zonder snijwonden? Dit is de truc

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!