Vind jouw recept
Nieuw deze week
Foodies viert feest!
Foodies bestaat 15 jaar. Daarom trakteren we op feestelijke recepten, tips voor een dinner party bij je thuis Ć©n jubileumcadeautjes!
Kookschool
Tofu marineren: zo maak je tofu Ć©cht lekker
Tofu is een eiwitrijke vleesvervanger op basis van soja. Van zichzelf heeft tofu weinig smaak, maar daardoor zijn er eindeloos veel manieren om tofu te bereiden. Tofu marineren met Aziatische sauzen zoalsĀ sojasaus of smaakmakers als gember of knoflook zorgt voor veel smaak. En door tofu te bakken creĆ«er je vervolgens een lekker knapperig korstje. Hoe je dat precies doet? Wij vertellen je er alles over.Ā
Nu verkrijgbaar: Foodies Dinner party
Foodies bestaat 15 jaar en dat is reden voor een feestje ā met lekker veel eten natuurlijk. Dat doen we het liefst met zoveel mogelijk mensen en dus staat dit nummer in het teken van shared dining. Daarom in onze nieuwste uitgave:
- Alles over je hoe je een geslaagde dinner party organiseert
- Maken we onze eigen Foodies-gin
- Blikken we terug op recepten en rubrieken van de afgelopen 15 jaar
- Maken we een tafel vol toetjes
- En veel, veel meer…