Met een bezoekje aan de Achterhoek doe je je smaakpapillen een groot plezier. Maar niet alleen voor de gastronomie reis je naar de Achterhoek, de regio is bijvoorbeeld rijk aan toonaangevende musea en beschikt over een bijzonder afwisselend
landschap dat gesierd wordt met kastelen en landgoederen en historische stadjes. Een dagje Achterhoek is eigenlijk niet genoeg, maak er gelijk een heerlijk weekendje weg van!

Een rijke traditie

Vanaf half oktober tot eind januari heeft de Achterhoekse gastronomie weer talloze smakelijke en bijzondere wildgerechten op het menu. Ruim vijfentwintig restaurants serveren dan smaakvolle wildgerechten. De koks werken veelal met wild uit hun eigen regio. Zij weten precies hoe ze dit vlees het beste tot hun recht kunnen laten komen. Niet voor niets rijdt menig liefhebber in het najaar naar de Achterhoek voor een heerlijke reerug of hazenpeper.

Culinaire Wildarrangementen

De Achterhoekse wildrestaurants bieden aantrekkelijke een- of meerdaagse arrangementen aan, variërend van een avond culinair genieten tot meerdere dagen volledig verzorgd overnachten in één van de Achterhoekse hotels of B&B’s. Kijk op Wild Eten in de Achterhoek.

Gelderland levert je mooie streken

Gelderse streken omvat behalve de Achterhoek ook de Veluwe, Regio Arnhem, Rijk van Nijmegen en Rivierenland. Voor een dagje weg of korte vakantie ben je in de Gelderse streken aan het juiste adres.

 

Nieuwsgierig geworden?

Laat je dan verrassen en reserveer een wildarrangement bij één van de restaurants op Wild eten in de Achterhoek.