Kerst met foodies

Elk jaar vieren we met de redactie van foodies onze eigen kerst en koken we met elkaar. Dit jaar shopten we bij Lindenhoff voor de ingrediënten van ons kerstdiner. We kunnen alvast verklappen dat de Simmentaler entrecôte een centrale plek in het menu heeft. Vóór je eigen kerstdiner geven we je de kans om hier letterlijk de ins en outs van te leren kennen.

Ga je liever meteen in je eigen keuken aan de slag met onze kerstrecepten? Bestel dan je big Christmas issue van foodies in de pre-order.

Zelf rund uitbenen

Heb je altijd al eens zelf een rund willen uitbenen?
Dan is deze workshop op zaterdag 23 november iets voor jou!
Tijdens de workshop zal de slager van Lindenhoff je alles vertellen over het Simmentaler rund;
verschillen in technische delen, het rijpingsproces van het vlees, de anatomie van het rund en hoe je een rund uitbeent van kop tot staart.
Vervolgens ga je naar de slagerij voor een uitgebreide demonstratie en kun je ook zelf aan de slag!

Hoe ziet de workshop eruit?

11.00 : Ontvangst met koffie en iets lekkers in de tuinkamer van Lindenhoff
11.30 : Korte uitleg Simmentaler Rund en een rondje over de boerderij met de slager
12.00 : Rondleiding door de slagerij en demonstratie rund uitbenen
15.00 – 15.30 : Einde workshop, terug naar de Marché voor charcuterie en een glas wijn én het proeven van het Simmentaler-recept uit de foodies’ big Christmas issue.
15.30 : Winkelen in de Marché

Voorproefje Simmentaler entrecote

Nieuwsgierig wat er op tafel stond bij de redactie tijdens ons kerstdiner? Tijdens de workshop kun je vast proeven van ons foodies’ kerstgerecht. Bovendien krijg je de dubbeldikke kerstuitgave én een stukje uitgebeende Simmentaler entrecôte mee naar huis!

Schrijf je snel in

Reageer snel, want Lindenhoff heeft plaats voor maximaal 12 personen.
Kun je 23 november niet, maar ben je benieuwd naar foodies’ kerstdiner? Bestel nu vast je dubbeldikke kerstuitgave van foodies in de pre-order, dan heb je hem 15 november in huis en kun je aan de slag met de recepten.

Aan de slag met uitbenen

Locatie: Lindenhoff Baambrugge
Datum: 23 november
Tijd: 11.00 tot 15.30 uur
Aanmelden: mail je naam, adres en aantal personen naar events@lindenhoff.nl
Prijs: 85 euro per persoon