Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Appeltje eitje

Zien: bij deze ‘snackmuur’ haal je dagverse boerderijproducten

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

Soms kom je iets tegen waarvan je denkt: waarom hebben ze dat niet overal? Op een steenworp afstand van mijn huis vond ik Appeltje-Eitje: een onbemande winkel met dagverse boerderijproducten. Say what?!

Appeltje-Eitje doet nog het meest denken aan de snackmuur waar we vroeger onze kroketten en hamburgers uit trokken na het stappen. Hier scoor je echter geen vette hap, maar sapjes, melk, yoghurt, kaas, zomerfruit, appeltjes en eitjes. Die producten worden rechtstreeks van de boerderijen uit de buurt naar de winkel gebracht en in de vakjes gestopt. Vers én lokaal dus.

Bestellen in een onbemande winkel

Bestellen in een winkel zonder personeel, hoe werkt dat dan? Je losse euro’s kun je thuis laten, want je koopt je producten via een scherm. Hier laat je weten wat je wilt hebben en na betaling gaan de vakjes van jouw gekozen lekkers open en kun je ze zo mee naar huis nemen. Ideaal en veel lekkerder dan de appeltjes en eitjes uit de supermarkt! I like.

Je vindt Appeltje Eitje in Nijmegen, Beuningen, Wijchen en Veenendaal. Woon je niet in de buurt? Het is natuurlijk de moeite waard of er ook een dergelijk concept bij jou in de buurt te vinden is.

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste hotspots? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!