Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
tjalf sparnaay

Nu te zien in het Van der Togt Museum: Delicious Paintings van Tjalf Sparnaay

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Wow, dit is geen foto. Nee, de kunstenaar Tjalf Sparnaay maakte een tentoonstelling van hyperrealistische schilderen van extreem uitvergroot food. En het is fantastisch. Let op: van dit bezoekje krijg je gegarandeerd honger!

Delicious Paintings

De tentoonstelling Delicious Paintings van Tjalf Sparnaay is te zien van 17 oktober tot en met 19 januari 2020 in Museum Van der Togt in Amstelveen. De kunstenaar maakt ons lekker met prachtige werken van hyperrealistische en extreem uitvergrote beelden van onder andere kreeft, blikjes frisdrank, een broodje gezond en nog veel meer. Uren kun je kijken naar het werk en het lijkt zo echt dat je in zijn beelden kunt verdwalen. Het werk van het ei is onze favoriet. Zie hieronder een aantal previews van de tentoonstelling.

Lezing van Tjalf Sparnaay

Op zondag 10 november 2019 om 15.00 uur verzorgt Tjalf Sparnaay in het museum een lezing over zijn bijzondere werkwijze. Op zondag 12 januari 2020 geeft hij nog een lezing.

Van der Togt Museum

Wil je het museum bezoeken. Kijk op de website van het Van der Togt Museum voor bezoekersinformatie.

 

 

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!