Soep van de dag, grootmoeders stoofvlees en 12-uurtje: bij het lezen van deze namen denk je vast niet aan mousse, ijs, room en fruit. Schijn bedriegt, want dit is een greep uit het 7-gangen toetjesmenu van De Dessertclub. Als eerste dessert only restaurant van Nederland openden ze middels een pop-up concept in juli de deuren in Apeldoorn.
Dat beviel zó goed, dat ze er een vervolg aan geven: ook de komende maanden kunnen we onze jeugddroom uit laten komen op het Zwitsalterrein. Wederom in pop-up vorm, maar met een winterser interieur en de keuken wordt verplaatst naar het midden, zodat je stiekem kunt gluren hoe de chefs te werk gaan.
Zoet, zoeter, zoetst: of toch niet?
Bang dat je al na twee gangen verzadigd bent door al dat zoet hoef je volgens de chefs niet te zijn. Ze voegen ook hartige elementen toe, zodat je niet met buikpijn naar huis gaat. Wie bij het eerste toetjesrestaurant van Nederland wil eten, moet wel snel zijn. De hotspot zit al tot begin december volgeboekt.