Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
le petit deli

Gespot: Le Petit Deli in Amsterdam

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Geluksmomentje: een stukje Parijs in de Jordaan. Lotte en Kaj openden afgelopen jaar de deuren van ‘Le Petit Deli’, een Franse hotspot in Amsterdam met alles waar je nu zin in hebt! En dit keer hoeft het echt niet alleen bij window shoppen te blijven. Le Petit Deli maakt patisserie toegankelijk.
le petit deli
In samenwerking met Petit Gateau Amsterdam ga je naar Le Petit Deli voor vegan taartjes, knapperige macarons mét glitter en de allerzachtste tartelles. Denk aan eetbaar goud, Franse eclairs en roze meringues.
le petit deli
Smelt je al? Wacht maar af tot je de menukaart hebt gezien! Want het is niet alleen maar zoet bij Le Petit Deli, je kunt er ook terecht voor een heerlijke lunch met vrienden. Denk aan tuna melt, falafel salade en fantastisch belegde broodjes. Wij zijn erg benieuwd naar de ‘blue mermaid bowl’.
le petit deli
Ben jij al om? Neem dan nog even een sapje. Eentje met de naam ‘bananas in pink’ of ‘carry on berry’. Jouw middag bij Le Petit Deli kan niet meer stuk! En alsof er nog niet genoeg redenen waren om nu naar de Jordaan te sprinten.. bij Le Petit Deli schenken ze Lot Sixty One. Ons koffiehart smelt, en we zien ons al helemaal zitten in Parijse sferen, baretje op, chansons neuriënd met een espresso in de ene hand en in de andere een verse tartelle! Hoewel we ook wel eens een beetroot of een turmeric latte willen proberen van deze Parijse winkel.
le petit deli
 Je vindt Le Petit Deli op de Tweede Egelantiersdwarsstraat 16 in de Jordaan. Kaj is trouwens ook sommelier en in hun knusse wijnkelder kun je dan ook nog proeven van al het goede dat uit Frankrijk komt. Meer informatie vind je hier! 

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!