Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
grenada chocolade karavaan

Grenada Chocoladekaravaan 2016

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

De Grenada Chocoladekaravaan zal in 2016 op een zaterdag in oktober plaatsvinden en zal vertrekken vanaf het NDSM terrein in Amsterdam Noord.
De Tres Hombres vaart over de Atlantische oceaan met ruim 7000 Grenada repen aan boord. Eind september hoopt zij aan te komen in Amsterdam en zal de chocolade gelost worden. Vervolgens zullen de bestellingen voor de winkels worden klaargemaakt en worden deze ‘fietsbestendig’ verpakt.
Op de bewuste ochtend begin oktober zullen de fietsers hun pakketten inladen onder het genot van een kopje koffie en natuurlijk een stuk chocoladetaart. Rond 9.30 uur zullen zij vertrekken voor hun tocht naar de winkels.
De fietsers zullen een vracht hebben van 2 tot 50 kilo die vervoerd wordt in een fietskar, een fietstas of een bak voorop. De afstanden variëren van 2 tot 200 km, van Amsterdam tot Antwerpen en Groningen. We kunnen voor het fietsen op zaterdag veel vrijwilligers gebruiken!
Wil je mee fietsen in oktober? Óf heb je andere vragen over de Grenada Chocoladekaravaan, neem dan contact op met: Froutje Fruithof, de coördinator van de Chocoladekaravaan, via fiets@chocoladekaravaan.nl
Tip: Ons oktobernummer ligt eind september in de winkels en zal over koffie- thee en cacao gaan! Wil je een foodies uitgave nabestellen? Kijk in onze shop!
grenada chocoladekaravaan
grenada chocoladekaravaan
Foto’s door Eelco Aartsen.

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!