Het zogenaamde Smakenrad staat er tot het einde van de maand en serveert iedere twee weken een ander 2-gangen dinermenu op hoge hoogte. Je kunt kiezen uit vlees, vis en vegetarisch. De afgelopen tijd stond er onder andere een tartaar van verse en gerookte zalm, runderentrecote van de barbecue en geroosterde peer. De kosten? €39,75 per persoon. Daarvoor mag je dan 1,5 uur dineren. Liever ontbijten, lunchen, borrelen, high wine’en high tea’en? Ook dat is mogelijk. De keuze is reuze.

Michelinchefs

Is dat nog niet spectaculair genoeg voor je? Er zijn ook speciale avonden onder de noemer ‘Sterrenrad’. Op deze avonden maken sterrenchefs een 4-gangendiner inclusief amuses en een aperitief voor je. Het prijskaartje van dit diner varieert tussen de €99,50 en de €137,50, maar dan mag je wel de hele avond blijven zitten én je kunt weer iets van je bucketlist strepen. Brb, wij gaan even één van de 34 gondels reserveren.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Smaken liefhebbers opgelet. Op 17 juli is het dineren in het Smakenrad letterlijk op hoog niveau. Één van Nederland’s beste Chef’s, Soenil Bahadoer staat in onze keuken om voor jou een fantastisch 4-gangen diner te koken. Deze twee sterren Michelin topchef is door GaultMillau uitgeroepen tot Chef van het jaar 2020. In zijn eigen restaurant De Lindehof kookt Soenil al meer dan 25 jaar voor nationale en internationale gasten. Zijn overheerlijke Franse gerechten met een Surinaams/Hindoestaanse twist zijn niet alleen bijzonder lekker maar ook wereldberoemd. Dineren met Sterren Chef Soenil Bahadoer in het Smakenrad is een ‘once in a life time Experience’. Je wordt ontvangen met aperitief en hapje waarna je in een sfeervolle gondel stapt met een lekker drankje en twee amuses. Gedurende het avondvullende programma serveren we 4 gangen en sluiten we de avond in stijl af met ondergaande zon vanuit het Reuzenrad. De avond begint om 18.30 en we hebben slechts 1 sessie. Dus reserveer tijdig je gondel en maak deze geweldige ervaring mee. Prijs 137,50 p.p (excl. drankjes) Reserveer via: https://smakenrad.nl/boek-tickets/ en kies de juiste datum in de kalender. #smakenrad #soenilbahadoer #michelinster #foodtastic#hiermoetjezijninbrabant #denbosch #events

Een bericht gedeeld door Smakenrad (@smakenrad) op