Het zogenaamde Smakenrad staat er tot het einde van de maand en serveert iedere twee weken een ander 2-gangen dinermenu op hoge hoogte. Je kunt kiezen uit vlees, vis en vegetarisch. De afgelopen tijd stond er onder andere een tartaar van verse en gerookte zalm, runderentrecote van de barbecue en geroosterde peer. De kosten? €39,75 per persoon. Daarvoor mag je dan 1,5 uur dineren. Liever ontbijten, lunchen, borrelen, high wine’en high tea’en? Ook dat is mogelijk. De keuze is reuze.
Michelinchefs
Is dat nog niet spectaculair genoeg voor je? Er zijn ook speciale avonden onder de noemer ‘Sterrenrad’. Op deze avonden maken sterrenchefs een 4-gangendiner inclusief amuses en een aperitief voor je. Het prijskaartje van dit diner varieert tussen de €99,50 en de €137,50, maar dan mag je wel de hele avond blijven zitten én je kunt weer iets van je bucketlist strepen. Brb, wij gaan even één van de 34 gondels reserveren.