Het NH Barbizon en het bijbehorende sterrenrestaurant Vermeer in Amsterdam worden verbouwd. Zo grondig, dat ze een flinke tijd moeten sluiten. Om al het personeel aan de gang te houden, openden ze in de achtergelegen kapel een pop-uprestaurant onder leiding van chefkok Chris Naylor. Het restaurant is hip ingericht met de oude nachtkastjes en mini-bars uit de hotelkamers.
Foodies genoot een avondje van de flexitarische kookkunsten van de chef…
In zoutkorst gebraden peer met pompoen, spruitjes met vadouvan en kaassaus en bietencarpaccio met humus-chermoula vinaigrette. Dat zijn gerechten die je kan verwachten bij roomservice at Olof’s. Alle gerechten zijn vegetarisch, vlees kun je als side-dish bijbestellen. Het zijn heerlijke, originele gerechten voor een aantrekkelijke prijs. Wat roomservice at Olof’s verder nog zo leuk maakt? De vermuteria met verschillende soorten vermouth, de cocktailbar waar je meer dan 10 soorten gin-tonic kunt proeven en de charcuteriebar in samenwerking met Brandt&Levie. Ook proberen? Het kan nog tot eind april.
Hotspots