Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
De Watermolen van Opwetten

Hotspots: de leukste restaurants om lekker te ontspannen

Advertentie

Een korte stop tijdens het fietsen, een avondje met vrienden of een romantisch etentje voor twee: dit zijn de leukste hotspots voor brunch, lunch of diner.

De Watermolen van Opwetten

De Watermolen van Opwetten is een restaurant met zalen op een schilderachtige en nostalgische plek aan de oevers van de kleine Dommel. Brabantse gastvrijheid en gezelligheid krijgen hier in een familiaire sfeer écht betekenis. Wij houden van eten en drinken en dat merk je! De smaakvolle gerechten worden bereid met passie. De kaart is overzichtelijk en divers. De specialiteit van het restaurant is huisgerookte zalm en zelfgemaakte garnalenkroketten. Of je nu een korte stop maakt tijdens het fietsen of wandelen, komt borrelen, uitgebreid wilt dineren, of een mooie plek zoekt voor een vergadering, een zakelijke lunch, een koffietafel of een (trouw) feest met alles erop en eraan… Voel je welkom!

De Watermolen van Opwetten

www.dewatermolenvanopwetten.nl

Garage Pompen En Verlouw

Restaurant-café Garage Pompen en Verlouw is dé hotspot in ’s-Hertogenbosch. Deze oude Ford garage is omgebouwd tot een nieuw concept van design, food en ceramic. Je kan hier lekker genieten van een goede kop koffie, de carrotcake is een must, lunch en diner van wereldse gerechten of borrel. De gerechten worden bereid met pure ingrediënten. Genietend van het unieke uitzicht op het Bossche Broek. De verrekijkers hangen er om de reeën te spotten.

www.garagepompenenverlouw.nl

Restaurant de Kale Pater

Een romantisch diner voor twee of juist een gezellige avond uit met familie, vrienden of collega’s? Bij de Kale Pater zit je goed. Al sinds 1998 verzorgen zij in het meest pittoreske straatje van Haarlem heerlijke gerechten van de grill. Het menu is breed opgezet en biedt een ruime keuze aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten. De carpaccio, ‘De Verleiding’, met de reuzenpepermolen is in Haarlem en wijde omstreken bekend. Naast de vaste kaart is er een wisselend drie gangen seizoensmenu.

De Kale Pater

www.kalepater.nl

Trattoria Buoni Amici

Trattoria Buoni Amici staat bekend als “de Italiaan zonder pizza’s” in het centrum van Hoofddorp. Een combinatie van de verfijnde, traditionele Italiaanse keuken van nu, met natuurlijk de daarbij behorende gastvrijheid. De Italiaanse keukenbrigade laat je genieten van de ongedwongen ambiance waar Italië zo bekend om staat!

Trattoria Buoni Amici

www.buoniamici.nl

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!