Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor Leg jezelf in de watten: 5x bijzondere hotspots door heel Nederland

Leg jezelf in de watten: 5x bijzondere hotspots door heel Nederland

In samenwerking met Lifestyle Media Group.
Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Restaurant Zuiver

Je moet het even weten te vinden, deze verbouwde monumentale boerderij op het bedrijventerrein van Leidsche Rijn in Utrecht, maar dan wil je er ook niet meer weg. Denk: gezellig, stijlvol restaurant met een verdomd goede kaart en heel vriendelijk personeel. Extra leuk, bij Restaurant Zuiver werken ze met streekproducten en kruiden uit eigen tuin!

HFSLG

Een prachtige, grote tuin, instagrammable interieur en bovenal enorm lekker eten: dat is HFSLG gelegen onder de rook van Utrecht in Bosch en Duin. Zowel de bistro als het restaurant zijn aanraders, waar de heerlijke creaties uit de open keuken alle aandacht krijgen. Onze tip: check vooral ook even de wijnkamer!

Solo Vino Wine Bar

Uit liefde voor de wijn! Solo Vino Wine Bar is een heerlijk plekje voor de echte wijnliefhebber. In deze puur Italiaanse Wine Bar kunt u kiezen uit 80 Italiaanse wijnen, waarvan ruim 30 op glas. Geniet er van een High Wine, speciaal geselecteerde wijnen gecombineerd met heerlijke Italiaanse hapjes!

Solo Vino Wine Bar is onderdeel van de Entrade Group.

Mucha

Kom gezellig eten bij Restaurant Mucha. Het restaurant is gelegen op een unieke locatie aan het water bij het centrum in Veenendaal. Een restaurant waar je sfeervol kunt lunchen & dineren. Waar je verbaast zult zijn van de creativiteit van de keukenbrigade. Wat denk je van bijvoorbeeld een entrecôte uit de Bradley Smoker gelakt met Surinaamse marinade en een gegrilde bimi? Klinkt bijzonder aantrekkelijk, vind je niet? Maak kennis met opvallende gerechten en laat je verwennen door het personeel in dit mooie restaurant. Bekijk het menu van Mucha vol seizoensproducten  en reserveer een tafeltje aan De Sterke Arm 1 in Veenendaal.

Diekhuus

Op deze prachtige plek aan de IJssel leggen wij u graag in de culinaire watten. Fijne combinaties tussen wijn en spijs, echte puren smaken en een huiselijke sfeer. Blijf op de hoogte van ’t nieuwe Diekhuus en volg ons op Instagram of Facebook.

 

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!