Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Hotspots voor de feestdagen: Santa's high tea

Hotspots voor de feestdagen

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Zet het lijstje met kerstmuziek maar op repeat, kerst komt eraan. Zeker met deze hotspots voor de feestdagen wordt de leukste maand van het jaar nog feestelijker!

Bestel hier Het Grote Kerstnummer van Foodies

Hotspots voor de feestdagen

In juni zet ik voor het eerst mijn lijstje met favoriete kerstmuziek aan, vaak zijn dan al de eerste kerstshoots voor het magazine. Vervolgens gaat het lijstje pas weer uit na de feestdagen, zo vier ik stiekem het halve jaar kerst. Ook zo’n zin in kerst? Dan mag je deze hotspots voor de feestdagen niet overslaan.

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Kerstdiner in de Achterhoek

Zonder enige twijfel is dit mijn favoriete restaurant in de Achterhoek. De chefs van het Broederenklooster serveren de klassieke Franse keuken met een hele fijne twist. Met kerst bieden ze een uitgebreid arrangement aan inclusief overnachting in het gelijknamige hotel. Laat je volledig in de watten leggen tijdens kerst, van borrel tot aan het diner en van overnachting tot aan het luxe ontbijt.

Hotspots voor de feestdagen: Het Broederenklooster in Zutphen

Gek op kerst

In 2010 richtte Saskia de Laat Christmaholic op, misschien wel de leukste kerstblog van Nederland en België. Saskia deelt alle trends die maar iets te maken hebben met kerst, van de mooiste kerstballen tot aan de beste hotspots en kerstshows. Ben je gek op kerst? Hou dan Christmaholic in de gaten!

Wij vroegen Saskia naar dé trends op het gebied van kerst, lees snel het hele artikel.

Christmaholic

Eten in je kerstboom

Elk jaar breid ik mijn collectie met kerstballen uit met een paar nieuwe pareltjes. Het liefst kerstballen in de vorm van eten natuurlijk. Dit jaar kun je helemaal losgaan met de kersthangers van Sas & Belle. Hang je kerstboom vol met kerstballen in de vorm van broccoli of citroen tot aan sojasaus en tequila.

brocolli kerstbal

Foute kersttruien

Je kent ze vast en zeker; kersttruien. Ouderwetse motiefjes, feestelijke afbeeldingen of grappige quotes, haast iedereen heeft wel een foute kersttrui in de kast hangen. Ook dit jaar mag zo’n trui natuurlijk niet ontbreken. Twijfel je nog welke het wordt dit jaar? Kijk dan eens op kersttrui.com voor inspiratie.

Foute kersttruien

Rudolph in het theater

Met anekdotes, mooie verhalen en kookdemo’s duikt Rudolph van Veen deze winter de theaters in. Hij neemt je mee in een geurende voorstelling vol met inspiratie voor de feestdagen zodat je de lekkerste gerechten op tafel kunt zetten. Multi-instrumentalist Diederick Ensink die te gast is steekt de meest iconische kerstmuziek in een fonkelnieuw jasje én hij bakt mee.

Hotspots voor de feestdagen: Rudolph's Bakery Live

Hotspots voor de feestdagen: Santa’s high tea

Kan kerst voor jou niet vroeg genoeg beginnen en geniet je ook zo van gezellige kerstmuziek, sfeervolle verlichting én lekker eten? Schuif dan aan bij Santa’s high tea bij Intratuin Halsteren. Hier geniet je onbeperkt van zoete en hartige hapjes vanuit een authentieke spiegeltent uit 1898 voor het ultieme kerstgevoel.

Hotspots voor de feestdagen: Santa's high tea

Foto: Roy Vermeij Fotografie

Lees ook:

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!