Wijnproeverijen, workshops en kookdemonstraties

Er is niet alleen veel te proeven op Taste of Amsterdam, maar ook heel veel te doen. Van zelf aan de slag gaan in de keuken, tot het volgen van wijnproeverijen, kookdemonstraties van Nederlands bekendste chefs, masterclasses en veel meer entertainment! De hobbykoks die liever in hun eigen huis aan de slag gaan, struinen de food market af. Ze proeven en nemen bijzondere ingrediënten mee voor Taste of Thuis. De uitgedroogde proever lest zijn culinaire dorst. In de wijnproeverijen of tijdens workshops leer je van alles over dranken en hun geschiedenis.

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Taste of kids

De ware hobbychef neemt een pauze van het proeven om zelf de pannen op het vuur te zetten tijdens Taste of Amsterdam. Het AEG Baking Lab keert terug, waar thuisbakkers de taarten, broden en koeken bruin bakken. En voor het college van Gulpener hoef je niet nuchter te zijn! Ook de kleinste chefs kunnen hun culinaire kunstjes laten zijn bij Taste of Kids.

Korting op kaartjes!

We hebben een leuke speciale actie.. Bestel je kaartjes hier en krijg 2 kaartjes voor maar €15 i.p.v. €24! Wees er snel bij want: OP=OP!