Restaurant Schatull in Vaals

Benvenuti in het seizoensgebonden Italiaanse specialiteitenrestaurant Schatull. Van verse truffels, een homarium met kreeften en oesters en een eigen patisserie tot een grote selectie aan ambachtelijke Italiaanse kazen en uitstekende wijnen van eigen import. Met vijf tafels en maximaal 16 gasten geniet je van pure ambacht in pure luxe.

Villa Fattoria

Villa Fattoria is een webwinkel gespecialiseerd in meer dan 600 Italiaanse kwaliteitswijnen. Benieuwd welke wijnen het meest populair zijn bij de wijnliefhebbers? Ontdek de 6 beste Italiaanse wijnen en betaal nu slechts € 74,- i.p.v. € 89,- inclusief gratis verzending (t.w.v. € 8,50) met kortingscode: FOODIES732XS

Il Mercato in Papendrecht en Strada del Vino in Dordrecht

Al jaren de hotspots in de Drechtsteden met een gastvrije service, eigentijdse ambiance en complete wijnkaart. Zeven dagen per week worden de gerechten bereid door een team van bevlogen Italianen. Op de menukaart staat een verscheidenheid aan Italiaanse gerechten, pasta’s en pizza’s uit de traditionele steenoven uit Napoli. Ook leuk voor kinderen: zij kunnen er zelf hun pizza bakken.

De Steenoven Hut in Zaandijk

Emanuele Pidatella heeft een passie voor pizza. Hij maakt in zijn Steenoven Hut traditionele pizza’s met kwaliteit en aandacht. De speciale bloem wordt gemaakt in een korenmolen in Italië, waardoor het deeg lichter en smaakvoller is. Sinds kort kun je ook op het terras genieten van een pizza met een goed glas wijn uit bijvoorbeeld Umbrië.