Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Italië evenement 2023

Italië Evenement 2023

Profielfoto van AnneAnne Mebelder

Advertentie

Italië: het land van pasta, pizza en de lekkerste espresso. Wie is er nu geen fan? Goed nieuws voor alle Italië-liefhebbers, want op 2, 3 en 4 juni 2023 vindt alweer voor de 20ste keer hét Italië Evenement plaats, op Kasteel de Haar bij Utrecht.

Hét Italië Evenement 2023…

…bestaat dit jaar maar liefst 20 jaar, dus dat moet gevierd worden. Maar hoe maak je een jaarlijks feest nóg feestelijker? Met éxtra veel lekker eten, drinken en nóg meer inspiratie dan je al gewend was. En dat alles in de tuinen van Kasteel de Haar met de heerlijkste streetfood-parade, een Italian Wine Night en enorm reuzenrad als hoogtepunt. Uiteraard is er volop keuken- en vakantie-inspiratie en een gevarieerd artiestenprogramma. Het Italië Evenement 2023 vindt plaats op 2, 3 en 4 juni 2023 op Kasteel de Haar, dichtbij Utrecht. Voor meer informatie en tickets ga je naar italieevenement.nl.

Bestel je tickets mét korting

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat te doen op hét Italië Evenement?

Drie dagen lang kun je genieten van de lekkerste Italiaanse gerechten, drankjes en muziek. Met meer dan 250 standhouders, van koks tot kunstenaars en artiesten voelt het alsof je bij Kasteel de Haar even op vakantie in het Italiaanse land bent.

Bestel Foodies Italië

En kun je geen genoeg krijgen van Italië? Bestel dan ons grote Italië nummer! Geniet van het beste uit de Italiaanse keuken met deze heerlijke uitgave.

Bestel Foodies Italië

Foodies Italië

Lees ook:

Profielfoto van

Anne Mebelder

Redacteur

Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!