Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover voor Leuke nieuwe foodhall Den Haag: MingleMush

Leuke nieuwe foodhall Den Haag: MingleMush

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Dit is de eerste food & moodhall van de Hofstad: MingleMush. Direct naast Den Haag Centraal vind je vijftien culinaire foodstands, een gamehall met arcadespellen, bibliotheek en een podium voor live bands, spoken word, DJ’s, lezingen en singer-songwriters.

Ga op wereldreis

De foodconcepten bieden je een trip over de wereld: van Oosterse stoofschotels van de TAJINE FABRIEK naar de Poolse specialiteiten van Pierogies door naar een Hawaiiaanse pokébowl van ThePokéBar. Aziatische fusion streetfood komt van Lime Leaf & Red Pepper, terwijl Het Pizzameisje de ware Italiaanse pizza voorzet en Don Brûlée het dessert verzorgt met crème brûlée donuts.

Uren aan de bar hangen

Daarnaast zijn er in het complex drie barren te vinden met hun eigen specialiteit: cocktails, bier en koffie. Je kunt dus makkelijk van s’ochtends vroeg tot s’avonds laat aan de bar hangen, terwijl je een goed boek leest uit de bieb of luistert naar een sing- en songwriter.

Je vindt MingleMush dus direct naast Den Haag Centraal: Anna van Buerenplein 712.

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!