Gegrilde scharrelkip aan het spit, daarvoor moet je in Den Haag zijn. De kip wordt ter plaatse aan een authentieke ‘Rotisol’ rôtissoire gegrild. Uniek in Nederland, meet Madame Poulet herself: Fenna.

Scharrelhoenders

Madame Poulet verkoopt geen plofkip maar alleen scharrelhoenders. Daarbij zijn de producten gegarandeerd home-made en ze bevatten geen chemische smaak- en geur toevoegingen. Van voedsel weggooien worden ze niet vrolijk, dus de gegrilde kippetjes worden tot op het bot gebruikt: in de soep, in salades of in stoofpotjes.
Je kunt de Madame Poulet wagen vinden op festivals, weekmarkten, braderieën, food events en jaarmarkten. Kortom, overal waar het gezellig is!
Met de wagen staan ze 5 dagen per week op vaste plaatsen:

  • Dinsdag: Bloemendaal (tegenover cafe Het Hemeltje) 12:00 – 18:30
  • Woensdag: Amsterdam Zeeburg, Duurzame Markt      09:00 – 17:30
  • Donderdag: Jan van Gooijenstraat, Heemstede             12:00 – 18:30
  • Vrijdag: Minervaplein, Amsterdam Zuid                       10:00 – 17:30
 

Girlpower

‘Ik ben groot gebracht met de bevochten emancipatie van mijn moeders generatie’ aldus Fenna. Op jonge leeftijd werd zij door de vrouwen in haar familie gepusht om te werken. Eten en drinken speelde altijd een grote rol in haar leven. Als nieuweling in de business heeft bezorgservice Deliveroo een grote rol gespeeld bij het bekend maken van haar concept. Dankzij de service is het eten van Madame Poulet beschikbaar voor een groot gedeelte van de inwoners van Den Haag en bestel je haar kippetjes of ‘Oma Giens Appelmoes’ vanuit je huis. Vanaf afgelopen september kun je Fenna en haar kippetjes dan ook vinden op Noordeinde 192 in de Madame Poulet Take-away en delivery winkel. You go girl!