Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Cover voor Net terug van vakantie en heimwee naar Italië? Dompel je onder in Italiaanse sferen

Net terug van vakantie en heimwee naar Italië? Dompel je onder in Italiaanse sferen

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Pizza of à la carte bij Restaurant O’Pazzo 

Restaurant O’Pazzo in Rotterdam viert deze zomer haar 20e verjaardag! Hun klassiek Italiaanse pizza’s worden gebakken in een reusachtige mozaïeken steenoven in de vorm van een octopus. Naast pizza kun je bij O’pazzo ook van verse vis- en vleesgerechten in het à la carte-gedeelte genieten.

O’Pazzo vertegenwoordigd de Italiaanse keuken op een vindingrijke manier door traditionele gerechten te recreëren met een gezonde twist.

Aanbieding
Reserveer een tafel t/m 30 augustus, geef de code 1999-2019 O’FOODIES door en ontvang een heerlijk glas Franciacorta bij aankomst, gevolgd door 15% korting op de gehele rekening.

Italiaanse catering door Pasta & Zo

Heb je eerdaags wat te vieren voor een speciale gelegenheid? Dan is het altijd een uitdaging hiervoor een geschikte locatie te vinden. Met de Italiaanse catering van Pasta & Zo kun je thuis heerlijk  genieten van een compleet verzorgde culinaire beleving. Zo wordt er gezorgd voor een representatief gedekte tafel met heerlijke Italiaanse anti-pastigerechten, verse warme pastagerechten en  Italiaanse desserts.

Aanbieding
Ontvang 10% korting op een compleet verzorgde avond bestaande uit een compleet gedekte tafel, dranken en bediening voor minimaal 20 personen o.v.v. Foodies.

Boek een culinaire reis bij Djoser

Reisorganisatie Djoser organiseert speciale kookreizen waarbij je onder professionele begeleiding de geheimen leert van ‘s werelds beste keukens. Italiaans, Thais, Indisch of Marokkaans? Je doet zelf boodschappen en kookt met elkaar de meest bijzondere en lekkere gerechten, die vaak nog onbekend zij n in Nederland. Ook als je meer een lekkerbek dan een kok bent, ben je bij Djoser aan het juiste adres. Kies dan voor een culinaire reis, waarbij de nadruk ligt op het ontdekken van een lokale keuken via de bij zonderste restaurantjes en bistro’s. Waar je ook voor kiest, je reist met een schat aan nieuwe kennis en ervaring naar huis. Op reis leer je een andere keuken pas écht kennen.

Aanbieding
Boek een culinaire reis bij Djoser met code “DJFD19” en ontvang € 50,- korting per boeking. Deze actie is geldig tot 1 november 2019.

 

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!