Advertentie
Eclairs, macarons, croissants; de klassieke zoetigheden, dat verstaat Roel onder ‘holy sweets’. Om die reden gaf hij ook zijn patisserie die naam. Na jarenlang in dienst te zijn geweest van gerenommeerde zaken als Vesters, Plaats 1, Restaurant Beau, Hotel-Restaurant Manna en Blue, werd het tijd voor iets van hemzelf. Een winkel met productieruimte, waar mensen kunnen genieten van goede koffie en klassieke, moderne taart(jes) en zoetigheden.
Ambacht
De zaak moest draaien om het ambacht. Om die reden is de open keuken gekozen; iedereen kan Wagenaar op de vingers kijken hoe hij heel nauwkeurig zijn kunstwerkjes in elkaar zet. Maar als Roel niet in de keuken staat, staat hij achter de toonbank. Om uitleg te geven over zijn aanbod, zijn klanten te helpen en vooral: zijn klanten keuzestress zien hebben (we spreken uit ervaring!)
Keuzestress!
Want hoe kies je uit al die heerlijke gebakjes en bonbons? Ga je voor een koffie-eclair met chocoladeschotsen, een limoen-meringuetaartje, hazelnoot-schuimgebak of toch een zanddeegtaartje met vers fruit? En om het nog moeilijker te maken: Roel maakt ook de lekkerste bonbons in de smaken vanille, karamel, pistache en framboos. En natuurlijk mogen macarons in alle kleuren van de regenboog in het aanbod van deze toppatissier niet ontbreken.
Hoewel Nijmegen al twee patisserie-zaken kent, denkt Roel met zijn Holy Sweets een goede aanvulling te zijn op het huidige aanbod. Dankzij zijn creativiteit, zijn gebruik van pure producten en smaken en zijn vakmanschap zullen zijn ‘holy sweets’ over de toonbank vliegen. In de tijd dat wij er waren rinkelde de welkomstbel aan de deur voortdurend en vulde hij het ene na het andere doosje met taarten. Bij Holy Sweets moet je zijn voor je zoete trek!
Zin gekregen in zoetigheid? Je vindt Holy Sweets aan de Houtstraat 63 in Nijmegen.
Onze tips
Restaurants in Londen: de beste pubs, bars & hotspots
Restaurants in Valencia: de beste hotspots, barretjes & tips
Hotspots: dit zijn de leukste restaurants in Arnhem voor elke prijsklasse
Hotspots: dit zijn de leukste restaurants in Oostende voor elke prijsklasse
Restaurants op Bonaire: de beste hotspots, foodtrucks & tips
Citytrip Antwerpen: 17x ontbijten, lunchen en dineren
Hotspots: dit zijn de leukste restaurants in Amsterdam voor elke prijsklasse
Hotspots: dit zijn de leukste restaurants in Nijmegen voor elke prijsklasse
Hotspots: dit zijn de leukste restaurants in Utrecht voor elke prijsklasse
Hotspots: de leukste Thaise restaurants en adresjes in Nederland
Nieuw op Bonaire: veel restaurants en culinaire ervaringen
Op pad met Snackspert in Amsterdam
Hotspots: dit zijn de leukste restaurants in Tilburg
De favoriete hotspots van Jord Althuizen
9x de lekkerste hamburgers van Nederland
Barbados beleven als foodie: zon, rum en heel veel eten
Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.