Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor Oh my! In Amsterdam opent een bar waar je kunt darten én eten

Oh my! In Amsterdam opent een bar waar je kunt darten én eten

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

Een dartpijl in je ene hand en een hapje in je andere: vanaf morgen kan het bij Oche in Amsterdam. Terwijl jij met je vrienden probeert om zo vaak mogelijk 180 te gooien, staat Niels van Halen, voormalig chef-kok van het Michelin erkende restaurant De Hoefslag, in de keuken om jullie te voorzien van borrelplanken of shared dishes.

Sticky beef op een blauwe maistortilla met koriander en wasabinootjes, gebakken aardpeer met gerookte paling, salsa verde en little gem of curry van zwarte tijgergarnalen op saffraancrackers met tomaten crumble? In ieder ander dartcafé hadden ze je uitgelachen, maar bij Oche is het de orde van de dag. Liever een ‘gewone’ bitterbal of een kaashapje? Kan ook geregeld worden!

Pijltje erbij?

Houd je telefoon maar in je zak. Bij Oche krijg je met je vrienden, date, collega’s of familie 85 minuten lang je eigen booth toegewezen om je uit te leven. Neem ondanks jullie fanatisme wel de tijd om te nippen van op Amsterdam geïnspireerde cocktails of natuurlijk bier of wijn, want dat wil je niet missen. Oh, en mochten jullie nog een cadeautje zoeken voor jullie webredacteur: naast eten is darten mijn allergrootste hobby. Neem me dus vooral mee naar dit stukje hemel op aarde als je gaat.

Zelf proberen? Oche opent morgen haar deuren in Amsterdam aan de Utrechtsestraat 11. 

Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!