Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
pasta kampioenschappen

Word jij de nieuwe pasta kampioen van Nederland?

In samenwerking met Italië Evenement.
Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Wij zorgen voor de keuken, ’s werelds beste pasta - namelijk de pasta van Barilla - en een deskundige jury. Klinkt dat delizioso of niet?!

Italië Evenement

Tijdens het Italië Evenement | Smaak & Stijl op 24, 25 en 26 mei gaan we op zoek naar het allerlekkerste pastagerecht van Nederland. Een Nederlands pastagerecht? Nee, niet met van die Smac-blokjes, maar pasta op de echte traditionele Italiaanse wijze. Durf jij het aan?

Doe mee aan het eerste Pastakampioenschap tijdens het Italië Evenement bij Kasteel de Haar en win een van deze culinaire prijzen. De hoofdprijs is een reis naar Milaan, wow! Bovendien krijg je ook nog een ereplaats in onze Italië-uitgave dit jaar.

1e prijs: Een reis naar Milaan, een jaar lang pasta van Barilla en jouw recept in foodies magazine

2e prijs: Een Italiaanse restaurant cadeaucheque en het Barilla pastapakket

3e prijs: Barilla pastapakket en een half jaar abonnement op een magazine naar keuze

Hoe word je pasta kampioen?

Jij en je befaamde pastarecept in foodies? Dit is wat je moet doen. Schrijf je in voor de voorrondes op 24 of 25 mei en bereid jouw lekkerste pastagerecht voor. Bij je inschrijving ontvang je 2 entreetickets en 1 parkeerkaart.

Laat het Italië Evenement jouw allerlekkerste pastagerecht proeven en wie weet, win jij een reis naar Milaan! Waag een poging met jouw exclusieve recept of het recept dat je ooit kreeg van die kok in Calabrië. Of was het Friuli? Als jij je eigen boodschappen voor de pastasaus haalt, dan zorgt Barilla voor de pasta en de organisatie van het Italië Evenement voor de keuken en een deskundige jury. Op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei zijn de voorrondes en op zondag de grote finale.

Wat? Italië Evenement | Smaak & Stijl 2019

Waar? In de tuinen van Kasteel de Haar in Haarzuilens.

Wanneer? 24, 25 en 26 mei 2019

Ben jij al jaren de pasta koning in huis? Schrijf je dan nu in om pastakampioen te worden tijdens het Italië Evenement! Inschrijven voor het event kan tot en met 16 mei 2019.

 

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!