Eten op grote hoogte doe je bij deze restaurants. We delen 5x de hoogste restaurants ter wereld met je. Opvallend detail: de meeste restaurants bevinden zich in China. Heb jij hier wel eens gegeten?

CATCH, Guangzhou, China

Guangzhou heeft zelfs twee restaurants die bij de top vijf hoogste toprestaurants in de wereld behoren. Neem de snelle lift naar de 100e verdieping van het Four Seasons Hotel en geniet hier van een heerlijk diner op 409 meter hoogte! Ondanks het feit dat dit restaurant zich ruim boven de zeespiegel bevindt, biedt CATCH een moderne visie op heerlijke visgerechten.
Catch-Guangzhou-International-Finance-Center-Guangzhou-China
Catch_Semi_Private_Couple_ff12a43079_grande

TOSCA, Hong Kong, China

China domineert de lijst van de hoogste restaurants, maar Tosca biedt misschien wel het meest spectaculaire uitzicht op 420 meter. Zwevend boven de haven van Hong Kong, biedt het Italiaanse restaurant op de 102e verdieping in het Ritz-Carlton een uitzicht dat de prijzen van de menu’s waard is.
4-tosca-TheRitz-Carlton
tosca-257933

TWIST, Guangzhou, China

Twist is niet alleen het derde hoogste restaurant in de wereld, maar heeft ook de eer om ‘s werelds hoogste draairestaurant te zijn. Dreaaiend rond een gebouw in Guangzhou met China 423 meter onder zich, biedt het buffetrestaurant een mix van Mediterrane, Westerse en Chinese gerechten.
Twist-Mediterranean-Buffet-Guangzhou-640x426_grande
3-twist-TwistMediterraneanRestaurant

ELBA, Shenzhen, China

Dit Italiaanse restaurant in Shenzhen, China, bevindt zich op een hoogte van 426 meter binnen het luxe St. Regis Hotel. Elba biedt een gemengd menu van Italiaanse gerechtenmet lokale wending, zoals de pizza met Pekingeend.
7-St-Regis-Shenzhen-China-Elba-Italian-Restaurant_grande
2-Elba-Restaurant-Private-Dining-Room-StarwoodResortsandHotels (1)

AT.MOSPHERE, Dubai

Bovenaan de lijst van hoogste restaurants staat At.Mosphere, een restaurant en lounge op 442 meter hoogte. De toren zelf, de Burj Khalifa, is maar liefst 828 meter hoog, een reus in het stadsbeeld. Door de glazen muren zie je de palmeilanden en de sprankelende zee liggen!
1-atmosphere2-At.Mosphere
Atmosphere
BRON