1. Tulum – Noordwijk

Sowieso een van Noordwijk en misschien zelfs wel van Nederland. Als je gek bent op bohemian vibes, funky sapjes en waanzinnig lekkere gerechten zit je bij Tulum goed. Een bezoekje combineren met een frisse duik in de zee is uiteraard toegestaan!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

hope you all are safe & healthy! ? We can’t wait for these summer days ☀️?

Een bericht gedeeld door Tulum (@tulumnoordwijk) op

2. The Fat Mermaid – Scheveningen

Alleen al vanwege de naam wil je er absoluut een keer heen, maar ook vanwege de muziek en het lekkere eten. Reserveren kan, maar als je geluk hebt kun je ook op de bonnefooi binnenlopen om zo een plekje te bemachtigen op het grote, maar oh zo gezellige terras.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Onze barmattie Mourad is jarig ?

Een bericht gedeeld door The Fat Mermaid (@the_fat_mermaid) op

3. Loods Tien – Breskens

Uitzicht op de skyline van Vlissingen, voorbijvarende schepen én lekker eten: sla Loods Tien zeker niet over als je deze zomer in Zeeland te vinden bent. Het interieur bestaat uit mooie vintage vondsten en het vakantiegevoel is hier gegarandeerd!

4. Hippie Fish – Zandvoort

Als geboren Haarlemmer was Zandvoort altijd dichtbij. Waar ik vroeger vooral bezig was met het bouwen van zandkastelen en het rennen naar de frietkraam zodra ik het belletje hoorde, strijk ik tegenwoordig liever neer bij een van mijn favoriete strandtenten in Nederland: Hippie Fish. Je zit hier gebakken als je op zoek bent naar een instaproof lunch of een overheerlijk diner. Tip: bestel de ribeye met zwarte knoflookboter, die is echt fantastisch.

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Goodmorning hippies! Breakfast is served already, see you! ?

Een bericht gedeeld door Hippie Fish (@hippiefishzandvoort) op

5. Heartbreak Hotel – Terschelling

Hoog op ons verlanglijstje: een middagje vertoeven bij een van de gaafste strandtenten in Nederland. Bij Heartbreak Hotel op Terschelling ga je terug naar de jaren ’50. De inrichting doet je denken aan een gave Amerikaanse diner. Naast burgers en milkshakes is ook Elvis goed vertegenwoordigd bij deze toffe hotspot.