Wil je gevarieerd eten? Gebruik dan groente, fruit en andere ingrediënten in alle kleuren. Vul je palet aan met paarse aubergine, gele biet, groene nori of rode granaatappel. Zo breng je kleur in de keuken:

Pasta peperonata

Een pasta met weinig ingrediënten, maar bomvol smaak; dat is peperonata. Doordat de groenten lang op laag vuur stoven, geven ze superveel smaak vrij. Lekker met geschaafde parmezaan.
pasta peperonata

Tarte serpentine

Hoe maak je groenten eten aantrekkelijk? Nou zo! Met een tarte serpentine met gele en groene courgette, (paarse) wortel, aubergine en paprika komt iedereen aan z’n dosis veggies!
Tarte serpentine

Bietensalade met sinaasappel

Met name door de gestreepte chiogga-biet ziet deze salade er zo spectaculair uit! De knapperige groenten gaan perfect met de zachte ricotta. Mmm… is het al buiten-eten-weer?
Bietensalade met sinaasappel

Bramensorbet met blauwe bessen

Hoe eindig je een diner beter dan met zelfgemaakt ijs? Dit ijs maak je makkelijk zonder machine. Het resultaat? IJs met een fantastische kleur en een diepe smaak waar je wangen van tintelen!
Bramensorbet met blauwe bessen
Fotografie: Eddy Haitjema Foodstyling: Willem van Santen Styling & Receptuur: Willemijn van der Kamp

Dit kleurrijke thema vind je in onze special Lekker Vegetarisch! die hierte bestellen is en in de winkel te koop is.