1. Geroosterde bimi met tofudressing

Tofu is veelzijdiger dan je denkt. Wist je bijvoorbeeld dat je er een heerlijke dressing van kunt maken, die perfect past bij knapperige bimi? Probeer het zelf met dit recept.

bimi met tofudressing

2. Omeletrol met spinazie-sesamsalade

In Japan maken ze de omeletrol in een vierkante pan. Dat zorgt voor een mooie rechte rol. Geen zorgen: ook minder recht is hij verrukkelijk.

omeletrol met spinaziesalade1

3. Yakitori van shiitake met wakamesalade

Traditionele Japanse yakitori maak je met kip, maar de vega versie met shiitake is misschien nog wel lekkerder.

yakitori van shiitake

4. Udonnoedels met soja-eieren

Ons coverrecept van foodies maart en dat is natuurlijk niet voor niets. We beginnen spontaan weer te watertanden bij het zien van deze foto en de gedachte aan hoe de fantastische smaken samenkomen in de dampende kom bouillon.

Udonnoedels met soja-eieren