Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Kapsalon met zoete aardappel & oesterzwamshoarma

5x verantwoorde anti-katerrecepten

Profielfoto van AnneAnne Mebelder

Advertentie

Carnaval zit er weer op. Misschien is de kater nog niet helemaal verdwenen en heb je non-stop zin in friet, pizza of falafel. Wil je die kater op een verantwoorde manier bestrijden? Stop met scrollen: hier vind je namelijk 5 verantwoorde anti-katerrecepten die die kater binnen no-time doen veranderen. En dat zonder spijt de volgende dag.

Verantwoorde anti-katerrecepten

Met een kater heb je waarschijnlijk geen zin om lang in de keuken te staan. Hoe lekker eigengebakken friet met zelfgemaakte mayo ook is, voor je het weet sta je toch weer in de friettent of heb je een pizza besteld.

Met deze vijf verantwoorde anti-katerrecepten is dat niet meer nodig. Je zet ze in een handomdraai op tafel en je eet zonder schuldgevoel je bordje leeg.

Onze tips

Profielfoto van

Anne Mebelder

Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!