Advertentie
Een nieuw jaar betekent nieuwe inspiratie. Vol goede moed beginnen we aan januari en daar horen gerechten bij waar je energie van krijgt. Deze week eten we lekker door de week!
Maandag
Linzensalade met prosciutto-kip
Zelf groene pesto maken is natuurlijk het lekkerst. We maakten al eerder een recept voor zelfgemaakte groene pesto.
Dinsdag
Sesamzalm met srirachasaus
De sesamzalm krijgt een authentiek Aziatisch tintje door mirin, de zoete rijstwijn. Eventueel te vervangen door droge sherry.
Woensdag
Zoeteaardappel-freekehsalade met harissa-yoghurtdressing
Groene tarwe, gedroogd in de zon en vervolgens geroosterd: kende je freekeh nog niet? Probeer dan deze salade!
Donderdag
Pittige varkensgehaktballetjes met tzatziki
Blus de pittige gehaktballetjes met een zelfgemaakte tzatziki.
Vrijdag
Makkelijke jambalaya met garnalen
Jouw weekend begint goed met jambalaya.
Meer foodies inspiratie? Neem een abonnement op foodies en vind elke maand weer culinaire inspiratie op je mat!
Onze tips
Redactie