Een nieuw jaar betekent nieuwe inspiratie. Vol goede moed beginnen we aan januari en daar horen gerechten bij waar je energie van krijgt. Deze week eten we lekker door de week!

Maandag

Linzensalade met prosciutto-kip

Zelf groene pesto maken is natuurlijk het lekkerst. We maakten al eerder een recept voor zelfgemaakte groene pesto.
lekker door de week

Dinsdag

Sesamzalm met srirachasaus

De sesamzalm krijgt een authentiek Aziatisch tintje door mirin, de zoete rijstwijn. Eventueel te vervangen door droge sherry.
lekker door de week

Woensdag

Zoeteaardappel-freekehsalade met harissa-yoghurtdressing

Groene tarwe, gedroogd in de zon en vervolgens geroosterd: kende je freekeh nog niet? Probeer dan deze salade!
lekker door de week

Donderdag

Pittige varkensgehaktballetjes met tzatziki

Blus de pittige gehaktballetjes met een zelfgemaakte tzatziki.
lekker door de week

Vrijdag

Makkelijke jambalaya met garnalen

Jouw weekend begint goed met jambalaya.
lekker door de week

Meer foodies inspiratie? Neem een abonnement op foodies en vind elke maand weer culinaire inspiratie op je mat!