Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Supersnelle toetjes: Dutch baby

5x recepten voor supersnelle toetjes

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Voor een lekker dessert hoef je je niet uit te sloven in de keuken wat ons betreft. Deze heerlijke zoete afsluiters maak je stuk voor stuk in een handomdraai, probeer maar eens uit met onze recepten voor supersnelle toetjes!

Supersnelle toetjes

Snel, makkelijk én heel erg lekker; dat zijn deze vijf supersnelle toetjes. Van snelle tiramisu tot lava cakejes, met deze desserts bespaar je tijd en maak je gegarandeerd indruk bij het eerstvolgende etentje.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Gebakken banaan met pecannoten in rumkaramel

Misschien ken je de gebakken banaan alleen als toetje bij het Chinees-Indisch restaurant bij jou om de hoek, in dat geval mag je dit dessert niet overslaan. In twintig minuten zet je namelijk een heerlijk toetje op tafel met gebakken banaan. Dat wordt smullen, beloofd!

> naar het recept: gebakken banaan met pecannoten in rumkaramel

Gebakken banaan met pecannoten in rumkaramel

Dutch baby

Voor deze grote pannenkoek uit de oven hoef je niet achter het fornuis te staan. Niet alleen lekker als supersnel toetje, ook nog eens heerlijk als luxe ontbijt in het weekend!

> naar het recept: Dutch baby

Dutch baby

Tiramisu-toetje

Tiramisu in twintig minuten op tafel? Jazeker! Met dit recept hoef je helemaal niet uren te wachten voor je de tiramisu eindelijk kunt serveren.

> naar het recept: tiramisu-toetje

Tiramisu-toetje

Nog meer supersnelle toetjes:

Sinaasappelyoghurt met bitterkoekjes

Soms hoeft een toetje helemaal niet spannend of moeilijk te zijn; dat bewijst dit snelle en simpele recept. Veel heb je niet nodig, grote kans dat je de meeste ingrediënten sowieso in huis hebt liggen.

> naar het recept: sinaasappelyoghurt met bitterkoekjes

Supersnelle toetjes: sinaasappelyoghurt met bitterkoekjes

Lava cake

Hou je van chocolade? Dan zit je met dit supersnelle toetje goed. In een half uur staat dit heerlijke dessert al op tafel. Zorg er wel voor dat je gasten klaar zitten, zodra de bakjes uit de oven komen wil je het toetje direct serveren!

> naar het recept: lava-cake

Lava cake

Lees ook:

Onze tips

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!