Maandag
Posteleinsalade met radijs en noten
De week fris en in balans beginnen doen we met de eerste verse posteleinsalade van het jaar. Welke seizoensgroenten kun je nog meer verwachten in april?
Dinsdag
Paksoi met garnalen en sobanoedels
Woensdag
Mizunasalade met geroosterde citrus en geitenkaas
Geroosterd en met wat zeezout haal je het zuur én het zoet uit de citrusschijfjes naar voren. Lekker bij de romige geitenkaas en avocado.
Donderdag
Zuurdesemtoast met spinazie en een gefrituurd eitje
Alleen al om het gefrituurde eitje wil je dit recept uitproberen.
Vrijdag
Tosti met vijgen en waterkers
Het is weekend, dat vraagt om een snelle en goede basis. Laat het zonnetje maar weer komen!
Zaterdag
Waterspinazie met sojasaus, sesam en buikspek
Neem vandaag eens de tijd om buikspek perfect te garen!
Zondag
Broccoletti-wortelstamppot met kalfskotelet en salie
Broccoletti is een bladgroente met in het midden en verdikking die op een broccolibloem lijkt. Toch is de groente geen familie van de broccoli, wel van de meiknol. Als je geen broccoletti bij de groente kunt vinden, kies dan voor het bladgroen van de meiknol: de raapsteel.