Maandag

Posteleinsalade met radijs en noten

De week fris en in balans beginnen doen we met de eerste verse posteleinsalade van het jaar. Welke seizoensgroenten kun je nog meer verwachten in april?

posteleinsalade

Dinsdag

Paksoi met garnalen en sobanoedels

paksoi met garnalen

Woensdag

Mizunasalade met geroosterde citrus en geitenkaas

Geroosterd en met wat zeezout haal je het zuur én het zoet uit de citrusschijfjes naar voren. Lekker bij de romige geitenkaas en avocado.

mizunasalade

Donderdag

Zuurdesemtoast met spinazie en een gefrituurd eitje

Alleen al om het gefrituurde eitje wil je dit recept uitproberen.

zuurdesemtoast

Vrijdag

Tosti met vijgen en waterkers

Het is weekend, dat vraagt om een snelle en goede basis. Laat het zonnetje maar weer komen!

tosti met vijgen

Zaterdag

Waterspinazie met sojasaus, sesam en buikspek

Neem vandaag eens de tijd om buikspek perfect te garen!

buikspek

Zondag

Broccoletti-wortelstamppot met kalfskotelet en salie

Broccoletti is een bladgroente met in het midden en verdikking die op een broccolibloem lijkt. Toch is de groente geen familie van de broccoli, wel van de meiknol. Als je geen broccoletti bij de groente kunt vinden, kies dan voor het bladgroen van de meiknol: de raapsteel.

broccoletti

Elke maand de nieuwste inspiratie voor in de keuken? Nú bij een foodies abonnement: Jamie’s Food Fight Club.