Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
all day everything: avocadospread met munt en blauwe bessen op knäckebröd

All day everything: 4x recepten die je op elk moment van de dag kunt eten

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

All day everything. De hele dag door eten? Een Foodie doet toch niets liever. Het gaat vooral om een keer lekker doen waar je zin in hebt. Want deze gerechten kunnen prima als ontbijt, lunch, ’s avonds of tussendoor. Niet vasthouden aan de regels. Nee, knäckebröd in de avond, een bulgursalade tussendoor en hartige wafels.. Ach, die eten we het liefste de hele dag, toch? Hieronder vind je vier gerechten die je op elk moment van de dag op tafel kunt zetten. En vergeet vooral de laatste niet! 

  1. Avocadospread met munt en blauwe bessen op knäckebröd

all day everything

2. Tomatenbulgur met kruidenolie

all day everything

3. Grilltosti met rauwe ham, brie en abrikozen

all day everything

4. Dé all day everything: geitenkaaswafels met bacon, dadels en sjalot

all day everything
 
Loop jij wel warm voor deze ‘all day’ recepten die je de hele dag door kunt eten? Je vindt ze allemaal in het november nummer van Foodies. Liever meteen aan de slag met deze recepten? De redactie van Foodies is erg benieuwd naar jouw variatie op deze gerechten. Post jouw Foodies creatie online en tag ons met #iamfoodies. Wie weet beland jij binnenkort in onze nieuwsbrief of Instagram.
Foto’s: Eddy Haitjema Foodstyling & Receptuur: Willem van Santen Styling: Femke van Waveren Servies etc: eigen collectie

Onze tips

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!