1. No stress chocoladesoufflés

Dit is het ideale recept voor iedereen die iets mee wil brengen, maar altijd uren tekort komt. Een groot gedeelte van deze lekkere chocoladesoufflés kun je de avond van tevoren al maken. Hoef je ze daarna alleen nog maar af te bakken.

no-stress chocoladesoufflés

2. Waanzinnige chocoladetulband

Wil je bakken met chocolade voor kerst? Dan raden wij je deze fantastische tulband aan. Je decoreert hem met chocoladepretzels, de gesuikerde cranberry’s en de meringue. Het resultaat is een echt klapstuk waar iedereen van zal smullen.

chocoladetulband

3. Chocoladecake met cheesecakevulling

Chocolade én cheesecake? Jazeker, dit recept brengt het beste van twee werelden samen. Decoreer je heerlijke traktatie na het bakken met feestelijke sprinkels voor een extra mooi resultaat.

4. Chocolade-tahintulband

Vergeet de klassieke recepten om te bakken met chocolade en ga voor de bijzondere combinatie van deze zoetigheid en sesam. Je kunt het een beetje vergelijken met de bekendere variant met pinda, maar dan met meer diepte. Zeker de moeite waard om eens te proberen!

tahintulband chocolade

5. Notencake met chocolade

Let’s go nuts! Bakken met chocolade en noten is altijd een goed idee. Deze kleine traktaties zijn een geweldige traktatie voor het hele gezin.

Notencakeje met chocolade

6. Eclairs met gezouten karamel en chocolade

Zin in een leuke middag? Maak dan deze smaakvolle eclairs. Natuurlijk hoort hier een lekker laagje chocolade op, maar ook de gezouten karamel mag natuurlijk niet ontbreken. Yum!

eclairs