1. No stress chocoladesoufflés

Kom je vaak tijd tekort? Dan is dit het ideale recept voor iedereen die wilt bakken met chocolade. Dat komt omdat je een groot gedeelte van deze chocoladesoufflés al de avond van tevoren maakt. Hoef je ze daarna alleen nog maar af te bakken. Dat wordt gegarandeerd smullen!

no-stress chocoladesoufflés

2. Bakken met chocolade: waanzinnige chocoladetulband

Wil je bakken met chocolade voor de feestdagen? Of gewoon een klapstuk op tafel zetten? Dan raden wij je deze fantastische tulband aan. Je decoreert ‘m met chocoladepretzels, cranberry’s en meringue. Het resultaat mag er zijn. Maak snel deze tulband met chocolade!

chocoladetulband

3. Chocoladecake met cheesecakevulling

Chocolade én cheesecake? Jazeker, dit recept brengt het beste van twee werelden samen. Decoreer je heerlijke traktatie na het bakken voor een extra feestelijk resultaat. Wat is het toch een feestje om te bakken!

4. Chocolade-tahintulband

Vergeet de klassieke recepten om te bakken met chocolade en ga voor de bijzondere combinatie. Zoetigheid en sesam! Vergelijk het een beetje met de bekendere variant met pinda. Alleen heeft dit net wat meer diepte. Zeker de moeite waard om eens te proberen!

tahintulband chocolade

5. Notencake bakken met chocolade

Let’s go nuts! Bakken met chocolade en noten is altijd een goed idee. Deze kleine traktaties zijn een geweldig voor het hele gezin. Of gewoon voor jezelf natuurlijk. Nadat je ze hebt geproefd is de kans groot dat er niets terecht komt van delen.

Notencakeje met chocolade

6. Eclairs met gezouten karamel en chocolade

Zin in een leuke middag? Maak dan deze smaakvolle eclairs. Natuurlijk hoort hier een lekker laagje chocolade op, maar ook de gezouten karamel mag natuurlijk niet ontbreken. Smullen maar!

eclairs

7. Chocoladekoeken met Toblerone

Chocoladekoeken zijn altijd een goed idee. Bakken met chocolade hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Zeker niet met deze zelfgemaakte dubbel gevulde chocoladekoeken! Ga snel aan de slag met chocolade. Hou je een paar koeken over? Je mag ze best wel even langs brengen bij ons op de redactie!

bakken met chocolade Chocoladekoeken met Toblerone

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.