Bakken voor kerst

Ga deze kerst bakken en maak een van deze heerlijke recepten. Wij zetten de beste baksels voor kerstmis voor je op een rij, van sneeuwbalcakejes tot eggnogtaart. Welke bak jij met de feestdagen?

1. Eggnogtaart

In Amerika is eggnog – oftewel eierpunch – onmisbaar met kerst. Wij gebruiken de smaken als vulling voor deze onweerstaanbare taart. Gegarandeerd een feestje op tafel!

Eggnogtaart

2. Bakken voor kerst: krans met pompoen en ricotta

Leuk om te bakken voor kerst: een feestelijke kerstkrans! Laat iedereen lekker een stukje pakken, maar houd stiekem wel wat extra over voor jezelf. Van deze smaken zal iedereen verbluft zijn.

Pompoen ricotta krans

3. Zwartebonentaart met pure chocolade, kersen en meringue

Een waanzinnig smeuïge chocoladetaart van zwarte bonen? Jazeker! De chocolade, kersen en Italiaanse meringue maken deze bonen heerlijk zoet. Ga hem bakken voor kerst en proef het zelf maar!

Zwartebonentaart met pure chocolade 1 bakken voor Kerst

4. Sneeuwbal-cakejes

Heb je ze al gespot op de kaartjes die je cadeau kreeg bij Foodies kerst? Deze heerlijke sneeuwbalcakejes met kokos en kersen zijn niet alleen een feestje om te maken, maar ook om op te eten.

Sneeuwbal-cakejes bakken voor Kerst

5. Wentelteefjes van pandoro met bessen-saliecompote

Ga je voor een Italiaanse kerst? Dan mag dit zoete gerechtje niet ontbreken. Je vindt pandoro (pane d’oro: gouden brood) bij Italiaanse delicatessenwinkels of online. Lekker voor bij de brunch!

Wentelteefjes van pandoro bakken voor Kerst

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.