Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
brunch koffiebroodjes

Brunch! Begin je zondag heerlijk – 4 recepten

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Het is zondagochtend, we draaien ons nog een keer om, de dag ligt voor ons en we hebben zeeën van tijd. Laten we het ontbijt maar skippen en ons focussen op een lekkere brunch.

Turkse eieren als brunch

Dit recept voor Turkse eieren is snel en makkelijk voor de brunch. Traditioneel gebruik je er pul biber bij (gedroogde rodepepervlokken). Gerookte paprikapoeder is ook lekker en geeft een mooie rode kleur. Je staat verrast van de heerlijke smaken, dit gerecht is één van onze favorieten.

Turkse eieren

Brunchbagel met ei en kaas

Een geroosterde bagel met Philadelphia is ook al lekker. Deze brunchbagel met omelet, emmentaler, rucola, avocado en chili-jam is een feestje. Probeer maar eens, gegarandeerd een lekkere brunch!

bagel met ei

Makkelijke koffiebroodjes

Alles wat je nodig hebt – in het leven – is diepvriesbladerdeeg, kaneel, suiker en een ei. Thank us later.

Brabants worstenbroodje

Dit kost wat meer tijd, het ultieme Brabantse genot. Hoewel dit recept makkelijk is, gaan we het vandaag niet redden voor de brunch. Volgende week bereiden we zaterdag de vulling voor en bakken we de worstenbroodjes zondagochtend goudbruin. Het recept is voor tien personen, dus perfect als je met minder bent. Delen is leuk, maar hoeft natuurlijk niet.

brabants worstenbroodje

Lees snel verder: zelf je bagels maken voor de brunch kan ook!

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

 

Onze tips

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!