Snacken doen we allemaal graag, maar dan wel zonder ons daar schuldig over te voelen. De popped chips zijn chips waar je blij van wordt: ze bevatten wél eiwitten, maar heel weinig vet – tot wel 60 procent minder vet dan gefrituurde chips. Ze zijn gemaakt van half soja en half aardappel en daardoor een goede bron van eiwitten. Ook zijn ze glutenvrij, vezelrijk en er zitten geen toegevoegde suikers in. Echt een verantwoorde keuze waar je guilt-free van kunt genieten. Chips als avondeten? Zeker weten!
Bijvoorbeeld in deze pulled mushroom schotel, lekker voor bij de borrel:
Naast snacken kan je nog veel meer met chips. Probeer eens deze schotel met pulled mushrooms en salsa. Heerlijk voor bij de barbecue of op een zomerse dag!
Of gebruik chips als avondeten met deze cheese & onion burger met popped chips:
Een veggie burger op basis van courgette, champignons en uien. Lekker met (vegan) kaas voor de optimale cheese & onion burger. De chips zorgen voor een heerlijke crunch.
En wat dacht je van deze chips & dips?
Zin om te snacken in het weekend? Met deze drie plantaardige dips worden de popped chips nog lekkerder!
Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: