Trek er gerust een aantal dagen voor uit want koken voor de ziel, dat heeft geen haast. We beginnen met de krokant spek met zoetzure rodekool van eigen bodem of uiteindelijk de Engelse toad in the hole te kunnen maken.

1. Krokant spek met zoetzure rodekool en mosterdpuree

spek

2. Braadkip met fregola, pompoen en salie

Nu het buiten kouder en natter wordt stoken we de boel binnen op. Niets zo verwarmend als een braadkip uit eigen oven.

3. Runderrollade met jus

Trek je le Creuset of gietijzeren pannen maar weer van de plank want we gaan aan de slag met een klassieke runderrollade.

runderrollade met jus

4. Toad in the hole met rozemarijn en mosterd

Nog nooit van gehoord? Snappen we wel. Je hoeft er ook niets vanaf te weten behalve dan dat het een goddelijk november-gerechtje is.

5. Gevulde pompoen met roomsaus en boerenkool

Genoeg van al dat vlees? Liever een duurzame chef, maar alsnog de tafel dekken alsof er een rollade op komt te staan. Serveer de pompoen als het pronkstuk en snijd hem in dikke – guilt free – plakken!

gevulde pompoen