De vruchtenspread van St. Dalfour verdient veel meer dan een gewone boterham. Het ontstaan van St. Dalfour leest als een vruchtenspread-sprookje op het Franse platteland. Het verhaal gaat dat het recept in de Eerste Wereldoorlog tot stand kwam in een tijd van schaarste. De oma van de oprichter van St. Dalfour kreeg de most, een zoet bij product, van de wijngaard van de buren om de moeilijk verkrijgbare suiker in haar jam te kunnen vervangen. Naar grootmoeders recept worden inmiddels uiteenlopende vruchtenspreads gemaakt. Van klassieke aardbeiensmaak tot vijg en zwarte kersen. Kijk hier voor het aanbod van St. Dalfour bij Albert Heijn.
Inspiratie
Easy like sunday morning: 3x heerlijke brunch recepten
In samenwerking met St. Dalfour
Zeg maar dag tegen je snelle bammetje en groene smoothie. Vandaag doen we het lekker rustig aan met kaneelwafeltjes met cranberry-blauwebessenspread, kokos-aardbeienshortbread en mini-brioches met sinaasappel-gemberspread. Zet je favoriete zondagse playlist aan, maak een kopje koffie, pers je sinaasappels uit en geniet van een relaxte ochtend. Ontbijten in bed is toegestaan!
#trending
Winacties
Wil jij de héle zomer een Big Green Egg testen? Doe dan mee!
Inspiratie
25x avondeten recepten voor elke dag
Inspiratie
Zelf ijs maken? Dit zijn de lekkerste recepten
Inspiratie
Zo stel je de perfecte borrelplank samen in 4 simpele stappen
Kookschool