Iedere maand zetten we in foodies de leukste en nieuwste kookboeken voor jou op een rij en daarbij zetten we altijd een boek extra in het zonnetje. Deze maand in de spotlights: het boekdat de redactie van FavorFlav maakte: De 100 beste gerechten die je gegeten moet hebben.
favorflav

“Ultieme klassiekers voor iedereen.”

FavorFlav’s food top 100

Pasta vongole, tarte tatin of rendang; zomaar een paar voorbeelden van klassieke gerechten die iedere foodie een keer gemaakt moet hebben in zijn leven. Om er dan zeker van te zijn dat je het juiste recept en de juiste ingrediënten bij de hand hebt om de klassieker zo perfect mogelijk te maken in eigen keuken, maakte de redactie van FavorFlav dit complete boek. Honderd recepten, voorzien van praktische tips en do’s en don’ts. Want wat moet je weten voor het maken van een pasta carbonara? En wat is de beste manier om een ei te pocheren voor je Eggs Benedict? Je leest het in dit boek, dat naar eigen zeggen van de redactie van FavorFlav ‘het boek is dat alle andere kookboeken overbodig maakt’. Dat belooft wat!

Neem een voorproefje…

Met een echte New York cheesecake..
(klik op de foto voor het recept)

cheesecake

..Een originele ragù alla bolognese

ragù alla bolognese

Of de ultieme brunch: Eggs Benedict

eggs benedict
Deze recepten komen uit het boek ‘De 100 beste’ van FavorFlav. Scoor sneljouw eigen exemplaaren geniet van de 100 beste gerechten die je gegeten moet hebben.