Advertentie
De redactie neemt je mee in het kersverse nummer van foodies. Van knapperige hete uienringen tot zoete recepten met een beetje pit. Hier vind je de favorieten van foodiesredactie. Probeer deze heerlijke gerechten vanavond nog!
Annes favoriet: Citroenmousse met rozepeper-shortbread
Eigenlijk ben ik niet zo’n fan van zoete recepten maar dit recept heeft pit! De combinatie van zachte peper met een lichte citrussmaak vond ik echt verrassend en het maakt het zoet minder tuttig.
Een zoet recept met pit, daar houd ik van!
Emils favoriet: pekingeend
Ik ben dol op pekingeend, vroeger bestelde ik altijd eend bij de Chinees. Ik heb het nog nooit zelf gemaakt, dus nu ben ik geïnspireerd om het eens zelf uit te proberen.
Dit recept is een goed weekendproject!
Lottes favoriet: dumplings
Dumplings staan voor geluk en een lang leven en zijn onmisbaar voor de viering van het nieuwe maanjaar. Geobsedeerd door de Chinese cultuur probeert Lotte het liefst de dumplings.
Dit jaar eet ik me rijk aan dumplings
Willems favoriet: crispy onion rings
Natuurlijk de uienringen, het allerlekkerste van dit nummer!
Heb jij het februarinummer al in huis? Je bestelt hem hier!
© olive Magazine/Immediate Media & foodies magazine
Onze tips
4x glutenvrij bakken met kerst
Fiesta Mexicana! 7 overheerlijke Mexicaanse recepten
Amerikaans eten: dit zijn de klassiekers in Noord-Amerika
10+ borrelhapjes die je van tevoren kunt klaarmaken
Kerst bakken: maak indruk met deze feestelijke recepten
Kerstbrunch recepten: feestelijke ideeën voor de kersttafel
6x de lekkerste recepten met gerookte zalm
7x de lekkerste recepten voor carrot cake
Redactie