Foodies kerst
Bestel nu
Cover van
chinees nieuwjaar

foodies favourites van februari!

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

De redactie neemt je mee in het kersverse nummer van foodies. Van knapperige hete uienringen tot zoete recepten met een beetje pit. Hier vind je de favorieten van foodiesredactie. Probeer deze heerlijke gerechten vanavond nog!

Annes favoriet: Citroenmousse met rozepeper-shortbread

Eigenlijk ben ik niet zo’n fan van zoete recepten maar dit recept heeft pit! De combinatie van zachte peper met een lichte citrussmaak vond ik echt verrassend en het maakt het zoet minder tuttig.

Een zoet recept met pit, daar houd ik van!

shortbread citroen

Emils favoriet: pekingeend

Ik ben dol op pekingeend, vroeger bestelde ik altijd eend bij de Chinees. Ik heb het nog nooit zelf gemaakt, dus nu ben ik geïnspireerd om het eens zelf uit te proberen.

Dit recept is een goed weekendproject!

pekingeend bereiden

Lottes favoriet: dumplings

Dumplings staan voor geluk en een lang leven en zijn onmisbaar voor de viering van het nieuwe maanjaar. Geobsedeerd door de Chinese cultuur probeert Lotte het liefst de dumplings.

Dit jaar eet ik me rijk aan dumplings

dumplings maken

Willems favoriet: crispy onion rings

Natuurlijk de uienringen, het allerlekkerste van dit nummer!

krokante uienringen
Heb jij het februarinummer al in huis? Je bestelt hem hier!
© olive Magazine/Immediate Media & foodies magazine

Onze tips

Profielfoto van

Redactie

redactieshoot

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!