
De redactie neemt je mee in het kersverse pastelnummer van foodies. Van zachtzoete rabarbertaart tot pastéis de nata uit Portugal. Hier vind je de favorieten van de foodiesredactie. Probeer deze heerlijke recepten vanavond nog! Pas op: die pastéis de nata zijn moeilijk te delen!
Lees verder na de advertentie
Emil’s favoriet: pastéis de nata
Omdat ik van iedereen hoor dat ze zo onwijs lekker moeten zijn, moet ik ze toch eens zelf maken. Bovendien als je ooit in Portugal bent geweest en deze pastéis hebt geproefd dan ben je waarschijnlijk dolblij dat deze patisserie nu binnen handbereik zijn. Tip: in de custard kun je 1 eetlepel advocaat doen voor een Pasen twist. De quiche ga ik trouwens ook zeker proeven!
Must try!
Tip!

Ben je op zoek naar culinaire inspiratie, uitdaging én wil je graag meer lezen over koken?
Shop een losse editie van Foodies Magazine al vanaf 6,50
Yvonne’s favoriet: rabarbertaart
Rabarber vind ik een onwijs mooie groente, vooral om mee te bakken. Dat ziet er meteen zo apart uit. Ik vind het heerlijk en vooral in een zachte taart als deze, niet moeilijk en je hebt zelf de optie om het zanddeeg te maken: iedereen kan dit!
Ik houd van rabarber
Anne’s favoriet: kurkuma-eieren op zuur
Het liefst zet ik alles op zuur; bieten, gember, paddenstoelen en nu dus ook ei! Het is zo simpel, je hebt er niet veel voor nodig en het is een leuk extra’tje in plakjes op je hamburger, bij de roti of Indiase curry.
Het nieuwste nummer van foodies ligt nú in de winkel,maar je bestelt hem ook hier!
Onze tips

Smaken van de liefde: maak indruk met dit valentijnsmenu

Vegetarische recepten met peulvruchten: 13x lekkere ideeën

Vegan ontbijt: 7x de lekkerste recepten

13x recepten met eieren: van omelet tot quiche

Zo bak je de ultieme moelleux au chocolat

Marokkaanse gerechten: deze recepten wil je proberen

Vier Wereld Nutella Dag met de lekkerste recepten

Crêpes maken: 9x de lekkerste recepten
Redactie