Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
rabarbertaart

foodies favourites van maart: Pasen!

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

De redactie neemt je mee in het kersverse pastelnummer van foodies. Van zachtzoete rabarbertaart tot pastéis de nata uit Portugal. Hier vind je de favorieten van de foodiesredactie. Probeer deze heerlijke recepten vanavond nog! Pas op: die pastéis de nata zijn moeilijk te delen!

Emil’s favoriet: pastéis de nata

Omdat ik van iedereen hoor dat ze zo onwijs lekker moeten zijn, moet ik ze toch eens zelf maken. Bovendien als je ooit in Portugal bent geweest en deze pastéis hebt geproefd dan ben je waarschijnlijk dolblij dat deze patisserie nu binnen handbereik zijn. Tip: in de custard kun je 1 eetlepel advocaat doen voor een Pasen twist. De quiche ga ik trouwens ook zeker proeven!

Must try!

pastel de nata

Yvonne’s favoriet: rabarbertaart

Rabarber vind ik een onwijs mooie groente, vooral om mee te bakken. Dat ziet er meteen zo apart uit. Ik vind het heerlijk en vooral in een zachte taart als deze, niet moeilijk en je hebt zelf de optie om het zanddeeg te maken: iedereen kan dit!

Ik houd van rabarber

rabarbertaart

Anne’s favoriet: kurkuma-eieren op zuur

Het liefst zet ik alles op zuur; bieten, gember, paddenstoelen en nu dus ook ei! Het is zo simpel, je hebt er niet veel voor nodig en het is een leuk extra’tje in plakjes op je hamburger, bij de roti of Indiase curry.
kurkuma ei op zuur
Het nieuwste nummer van foodies ligt nú in de winkel,maar je bestelt hem ook hier!

Onze tips

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!