Groene bonensalade met rode pesto van Anouk Boetzer

De ochtenden zijn voor mij het favoriete moment om in de keuken te staan. Nog voordat de wereld ontwaakt, bak ik stapels pannenkoekjes, decoreer ik smoothie-bowls en schuif ik ondertussen wat lekkers in de oven voor later die dag. Het belangrijkste in een gerecht is voor mij eenvoud en smaak. Herkenbare ingrediënten, pure smaken, niet te veel gedoe en een feestje op je bord.

Bekijk hier de website van Anouk Boetzer.

groene bonensalade met rode pesto

Tagliatelle met groene asperges en courgette

Nienke Vos, liefhebber van vegetarisch eten en moeder van twee kinderen. Mijn achternaam en passie voor koken maken samen de naam van mijn foodblog; Foxilicous. Met mijn blog wil ik mensen inspireren om eens wat vaker zonder vlees en vis te koken. Vegetarisch eten is namelijk heel lekker, je moet alleen even weten hoe je lekker vegetarisch kunt koken. Met mijn recepten kun je zelfs vleeseters blij maken!

tagliatelle met pecorino

Bloemkoolpuree met witlof en blauwe kaas

Dat de food- en lifestyle blog Made by Ellen een succes is wisten we al. Ellen deelt er gewoon lekker eten met recepten voor elke dag. Het liefst met groente uit het seizoen en voor iedereen makkelijk te maken. Ellen laat je zien dat koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. En dat doet ze binnenkort ook in haar eerste kookboek die de zomer zal verschijnen!

witlof bloemkoolpuree met blauwe kaas

Gek op de recepten van foodies friends?